Skapa webbplatser som sticker ut från mängden är ingen lätt uppgift, och ännu svårare är det att göra det snabbt och effektivt. Men hos LAPS har vi hittat lösningen på detta dilemma. Låt oss ta er med på en resa där vi upptäcker hur vi, med hjälp av Webflow, genomför webbutveckling process till en problemfri och njutbar upplevelse för både oss och våra kunder.

Utmaningarna med att koda en webbplats är välkända bland webbutvecklare. Dessa strävanden, att investera veckor för att äntligen kunna skapa och implementera en fullt fungerande webbplats på rätt plattform, har ofta fått experter att ifrågasätta om kodning i äldre CMS verkligen är den mest effektiva metoden. Som en webbyrå i Malmö har vi på LAPS haft liknande tankar.

Under de senaste åren har plattformar utvecklats och expanderat så att kodning och plattforminfrastruktur blir längre än någonsin. Men om vi ska vara ärliga så har bara några av dem utvecklats till att bli lika funktionella och pålitliga som vi förväntar oss av en webbplats för företag. Detta är särskilt sant om vi jämför dem med traditionella WordPress alternativ.

På LAPS, din pålitliga webbyrå, prioriterar vi högsta kvalitet, tids- och effektivitet och kundnöjdhet. Därför har vi valt Webflow som vårt go-to-verktyg för att skapa hemsidor för företag. Webflow, ett etablerat wordpress alternativ, grundades 2012 och har snabbt blivit en av de mest tillförlitliga plattformarna för webbdesign för företag.

I dag använder cirka 1 700 000 användare Webflow som en användarvänlig och mycket säker plattform för att bygga enastående webbplatser som överträffar kundens förväntningar. Som ett Webflow webbyrå är vi stolta över att använda den här plattformen för att skapa webbplatser som ger en positiv användarupplevelse och kundnöjdhet med sitt enkla gränssnitt.

Tack vare Webflow kan vårt team av digitala marknadsförare och webbutvecklare skapa fullt responsiva, högkvalitativa webbplatser som inte bara lever upp till, utan överträffar kundernas förväntningar. Med denna nya plattform kan vi garantera en användarvänlig upplevelse för både våra kunder och oss själva.

Fram till dags dato finner LAPS-teamet att Webflow bäst motsvarar våra kunders behov. Med hjälp av denna plattform har vi lyckats skapa unik design och hitta innovativa sätt att framhäva kunders webbplatser.

Vi inbjuder dig nu att besöka vår webbplats och ta en titt på de projekt vi på LAPS har genomfört med hjälp av Webflow. Som en webbyrå i Malmö garanterar vi att när du sätter ditt förtroende till oss kommer du att få bästa möjliga resultat på kortast möjliga tid, och du som kund kan luta dig tillbaka och inte behöva tänka på ständiga konsultkostnader för uppdateringar.

Fakta om Webflow

  • Grundades 2012 i San Francisco, California av Vlad Magdalin, Sergie Magdalin, Bryant Chou
  • Webflow är en SaaS-applikation som låter designers bygga responsiva webbplatser med webbläsarbaserad visuell redigeringsmjukvara. Webflow genererar automatiskt HTML, CSS och JavaScript.
  • Webbplatser som byggs på Webflow drivs av Amazon Cloudfront och hostas på Fastly. Samma infrastruktur som driver flera av världens mest välbesökta webbtjänster.
  • Webflow är en allt-i-ett-plattform med ett inbyggt CMS. Den kräver inte externa plugins.