LAPS logo
Om LAPS

LAPS BYRÅ

Kreativiteten går som en röd tråd i allt LAPS gör och vi håller oss ajour med det senaste inom SEO och digital teknik. Samtidigt kan vi Webflow i sömnen. Digital marknadsföring inom B2B när det är som bäst.

LAPS gör det enkelt att lyckas

Driver du ett företag inom B2B och vill ha hjälp att vässa ert budskap och få fart på affärerna? Idag är det viktigare än någonsin att synas på nätet, för rätt kunder. Vi vägleder dig steg för steg i din resa mot en framgångsrik digital marknadsföring.

LAPs är en webbyrå med bas i Malmö med hela världen som digital arbetsplats. Vi hjälper er att utveckla konverterande och välkomnade webbplatser. Inget uppdrag är fort stort eller litet - få en skräddarsydd lösning som passar just er. I teamet finns engagerade projektledare, strateger och webbutvecklare med mångårig erfarenhet.LAPS har ett skarpt teknik-mindset, utan att tappa känslan för design och layout. En kombination av funktion och form skapar positiva synergier och ger varumärket en skjuts.

web design icon

Utveckling av en befintlig webbplats med Webflow eller TYPO3 CMS.

Idea icon

Konverterande och SEO-optimerat innehåll för texter, bilder och video format.

storytelling icon

Skräddarsyd publicering och marknadsföring i digitala kanaler för maximala resultat.

aestetics and fuctionality icon

Vi tror på estetik och funktionalitet i symbios.
Tekniken ska öppna de kreativa möjligheterna.

RocketSmoke

Förverkliga dina ideér med oss!

Tveka inte att boka ett förutsättningslöst möte med oss.

Vårt team

Världen kräver allt mer snabbfotade lösningar - LAPS gör sig redo i startgroparna när du vill satsa på digital marknadsföring. Våra teammedlemmar arbetar med marknadens bästa verktyg inom CMS och SEO.

Till vår hjälp har vi Webflow för webbutveckling och React Native för appar. Teknisk kompetens är inte nog. Det är kreativitet som ger oss bränsle att fortsätta.

Vårt samarbete slutar inte vid en färdig webbplats.
Om du så vill, finns vi tillhands för löpande underhåll och kan stötta upp vid behov.

Pablo
oksana
igor

Kontakta oss

Stort tack, vi återkommer snarast!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.