LAPS - din externa marknadsavdelning

Letar du efter en webbyrå som kan ta din B2B-marknadsföring till nya nivåer? Vi erbjuder en extern marknadsavdelning som kan stötta upp vid oväntade arbetstoppar eller starta upp marknadsföringen från grunden.

En extern marknadsavdelning håller nere kostnaderna

I uppstartsfasen är det mycket att tänka på. Du behöver avsätta en budget till allt från grafisk design, konverteringsoptimering och webbutveckling till marknadskommunikation och SEO.

Det kan vara kostsamt att ha hel marknadsavdelning inhouse. Där kommer LAPS in i bilden! Du betalar endast för de specifika marknadsinsatserna och vi ger tips på digitala strategier som passar just nu.

LAPS är webbyrån med flexibla lösningar

Under hektiska perioder kan kollegorna behöva både en eller två extra händer. När det lugnar ner sig kanske inte lika många behövs i teamet. Om du har en extern marknadsavdelning kopplad till företaget kan du se till att skala upp eller ner snabbt. Anlita LAPS per timme, per projekt eller på heltid under en specifik tidsperiod. Få hjälp med punktinsatser eller en övergripande strategi. Vi satsar framförallt på: Linkedin  Campaign Manager och Google Adwords.

Med annonsering kan företaget få bred exponering men samtidigt rikta in sig på specifika målgrupper för att skapa engagemang och stärka varumärket.

Få tid till det du helst vill göra

Alla kan skriva, men inte alla älskar att syssla med skriftlig kommunikation. Att göra research till blogginlägg och content tar tid. Dessutom ska texterna SEO-optimeras, riktas till rätt målgrupper och publiceras i passande kanaler. Med hjälp av en extern marknadsavdelning kan du lägga över dessa uppgifter på ett proffs, som dessutom följer upp och utvärderar resultaten regelbundet.

Få tillgång till vass expertis med en digital marknadsförare

När du tar hjälp av en extern marknadsavdelning är fördelarna många. Framförallt slipper du själv hålla dig ajour med de senaste digitala trenderna. Dessutom har vi ett stort nätverk av digitala marknadsförare som vi kan samarbeta med vid behov. Det viktigaste för oss är DINA resultat.

Vi är proffs på effektiva webbverktyg

Vi på LAPS har koll på webbverktyg som TYPO3 och Webflow CMS för webbutveckling av hemsidor och underhåll av dem. För att du ska få fart på din digitala marknadsföring behövs följande:

* SEO-verktyg som SERanking ingår ALLTID i våra leveranser utan extra kostnad.
* Tillgång till Google Analytics för att analysera trafik och besöksflöden.
* Tillgång till Google Search Console för att undersöka felkoder och broken links.
* Verktyg för lättbegriplig översikt av dina digitala resultat.

Tack vare LAPS tekniska know-how slipper du sätta dig in i olika program och mjukvarutjänster. Du behöver inte heller skaffa alla nödvändiga licenser och prenumerationer. I stället kan du luta dig tillbaka och överlåta arbetet till oss.

Vill du tänka utanför eller innanför boxen? Vi löser det! LAPS erbjuder den senaste expertisen kombinerat med erfarenhet och driv.

Läs artiklar om marknadsföring inom B2B

LAPS | B2B- och B2C-marknadsföring skiljer sig åt

LAPS | Använd LinkedIn till B2B-marknadsföring

LAPS | Google Ads för B2B-marknadsföring Varje klick bör räknas olika