LAPS marknadsföring fokuserar främst på B2B och därför ligger vårt fokus på LinkedIn och Google Ads. Vi har inte bara valt dessa kraftfulla plattformar för att de har har en aktiv målgrupp på mer än en halv miljard utan också för att de skiljer sig från mängden när det kommer till B2B-segmentets effektiva annonskampanjer och uppnådda resultat.

Med rätt stöd inom digital annonsering kan vi bygga resultsatgivande annonser med utmärkt precision och med oöverträffad transparens genom hela annonsflödet.

Google Ads

Google är standardsökmotorn för miljarder av människor världen över. Här letar människor information om vad de vill göra, var de ska åka och vad de ska köpa. Om ditt företag lyckas att nå den obegränsade marknaden på Google, tänk då på vad det kan göra för ditt varumärke. Ditt företag bör vara synligt på Google i samma stund som någon letar efter produkter eller tjänster som ni tillhandahåller.  Framgången kommer då som ett "brev på posten". Reklamkampanjer som syns på rätt plats och vid rätt tidpunkt kan förvandla användare på Google till värdefulla kunder.

En annan med fördel med Google Ads är att det passar nästan alla annonsbudgetar och säkerställer att du inte spenderar mer än du önskar. Dess mångsidighet låter dig pausa, justera och avsluta betalkampanjen när som helst.  

Läs mer om Google Ads

LAPS team av digitala strateger kan hjälpa dig med en helhetslösning oavsett vilka marknadsföringsmål du har. Vi skräddarsyr dina annonser utifrån önskade resultat.

  • Få fler samtal till ditt företag
  • Öka besök till era webbplatser
  • Skapa större engagemang på sociala kanaler
  • Marknadsför dina produkter och tjänster

LinkedIn Annonsering

LinkedIn är mer än bara en plattform för professionellt nätverkande. Det är även ett mycket värdefullt verktyg för B2B-kontakter inom marknadsföring. Fler än 50 % av plattformens användare har en universitetsexamen. Det kanske känns som en utmaning, men faktum är att LinkedIn-annonser är effektiva när det kommer till att stärka företagens tillväxt.

Låt LinkedIn-annonsering bli en viktig del av din varumärkesstrategi, speciellt om du vill nå användare baserat på yrke, kunskaper, bransch eller professionella intressen. Faktum är att denna professionella plattform för nätverkande är dokumenterat effektiv för att skapa B2B-leads som många företag ännu inte lyckats attrahera.

LAPS består av en pool av skickliga marknadsförare som erbjuder LinkedIn marknadsföringstjänster som är bäst på marknaden. Vi kan gå in med övergripande digitala insatser som löser ditt företags behov.

Oavsett om du är ute efter att skapa kampanjer som leder till framgångsrika prospects genom LinkedIn eller letar efter rätt leads via Google Ads, så har vi de bästa digitala verktygen på marknaden med transparent rapportering.

Läs relaterade artiklar

LAPS | Google Ads för B2B-marknadsföring Varje klick bör räknas olika

LAPS | Använd LinkedIn till B2B-marknadsföring

LAPS | B2B- och B2C-marknadsföring skiljer sig åt