Genom att utnyttja sin expertis inom digitala marknadsföringslösningar för B2B-företag har LAPS etablerat en närvaro i Västerås. Detta strategiska drag kommer att göra det möjligt för LAPS att utöka sin räckvidd och stödja företag i regionen när de navigerar i det snabbt föränderliga digitala landskapet.

Under de senaste åren har LAPS finslipat sin kunskap om hur företag inom tillverkning, infrastruktur och energi kan utnyttja digitala kanaler för att stärka sina varumärken och driva tillväxt. LAPS inser vikten av marknadsföring utöver sitt traditionella försäljningsfokus och erbjuder ett heltäckande tillvägagångssätt som omfattar talangförvärv.

LAPS är glada över att kunna bidra till det blomstrande affärsekosystemet i Västmanland. Företagets närvaro i Västerås kommer att underlätta den digitala närvaron, samarbete, främja innovation och stärka lokala entreprenörer. LAPS är fortsatt engagerade i att betjäna sina befintliga kunder i Malmöregionen samtidigt som de utforskar de nya möjligheter som Västerås erbjuder.

Ta kontakt om ni vill boka ett möte och prata marknadsföring inom B2B.

Pablo Magana

0760360397