Visste du att det tar 3 sec att imponera på dina besökare online? Ge dom upplevelsen som gör att de stannar.

(Källa från Missouri University of Science and Technology)

LAPS vet att tid är pengar. Många företag har ett tight schema och svårt att få tid att skapa en hemsida som representerar företagets vision och värden på ett bra sätt. Den digitala marknaden har många verktyg som både är mångsidiga och smidiga för att skapa hemsidor med varierande design samt en uppsjö med leverantörer som erbjuder liknade tjänster. Valet är därför inte lätt för dig som företagare eller marknadsförare.

Webflow är en plattform och det ledande verktyget för trenden #nocode för webbdesign, visuell utveckling, e-handel, och CMS som toppar listan på mångas rekommendationer för webbplatser. Det är ett av de mest spännande och avancerade verktygen för att hjälpa företag att designa och utveckla webbsidor på ett visuellt sätt.

Varför rekommenderar vi dig att använda Webflow? Här är några av de tekniska aspekter du kan tänka på när du skapar en webbsida.

För att designa och utveckla en webbsida behöver du lära dig att koda och skapa en produkt. Kodning är en färdighet som kan vara svårt för nybörjare och tar lång tid att lära sig.  Just nu har det bildats en hype kring nocode-rörelsen som är svår att förverkliga eftersom kod är grunden för det digitala. Med Webflow behöver du inte oroa dig för designen och du får hjälp med kodningen.

Webflow visuell programmering

Få valuta för pengarna med Webflow.

Några företag har olika verktyg för att olika steg i skapandet av webbsidan, som tillexempel ett för design, en annan för att skapa prototyper och en annan för kodning.  Till exempel kan äldre och mer frekvent använda verktyg som WordPress användas för webbplatser där man behöver kunna eller anlita några som kan utveckla och underhålla plattformen och infrastrukturen bakom. Webflow är en paketlösning som låter dig designa själv och gör majoriteten av kodningsjobbet åt dig, vilket hjälper dig att utveckla hemsidan på samma gång som du designar.  Genom att använda ett centraliserat verktyg till att skapa din hemsida kan du skära ner på utvecklingskostnaderna och realisera din vision.

Hur gör Webflow verklighet av detta? Dessa funktioner vill vi gärna lyfta fram lite extra:

The Designer

Designfunktionen omvandlar din design till faktiska programmeringsspråk som HTML, CSS och Javascript som är färdiga att användas i plattformen eller exportera.

CMS

CMS fungerar på samma sätt som The Designer men med ett on-site element som gör att du kan hantera content som blogginlägg, nyheter eller  produktsidor. Du kan skriva, lägga till, uppdatera och redigera content i CMS-systemet som bygger på en skräddarsydd databas struktur helt enligt dina önskemål. När du skapat ditt innehåll i CMS:et kan du använda the Designer för att visualisera hur innehållet kan se ut på webbsidan på ett strukturerat och enkelt sätt.

E-handel

Med Webflows eCommerce kan du förvandla vilket projekt som helst till en fullt användbar Ecommerce-webbsida som kopplas ihop med betalningsalternativ från Stripe så att du kan sälja dina tjänster och produkter online.

Top klass hosting plattform

Denna funktion i Webflow är kärnan av Webflows infrastruktur och nödvändigt för att kunna använda systemet. Det erbjuder in-line editor som innebär att du kan editera direkt på sidan , CMS databasen, formulär, inbyggd responsiva bilder och gratis SSL/HTTPs certifikat. Lösningen är i AWS Amazon Web Services som står för 33% av alla internet tjänster, där andra världsledande tjänster som Netflix, Coinbase, Reddit från sin prestanda.

Med en knapptryckning kan du kan se den slutgiltiga produkten i fyra olika storlekar (desktop, laptop, iPad, mobiltelefon) innan du publicerar den, vilket lämnar mindre till fantasin och vilda gissningar. Det är väl toppen? Funktionen hjälper dig att ta reda på om designen passar ditt varumärke och ger dina teammedlemmar och intressenter chansen att ge feedback. Webflow kan därför underlätta arbetet med att optimera produkten fram tills du är helt nöjd.

Webflow är en innovativ produkt i branschen - ett användargränssnitt för framtiden som erbjuder företag en användarvänlig men ändå sofistikerad upplevelse när det kommer till att designa, bygga och publicera webbsidor på ett visuellt vis. Kontakta oss redan idag för att få hjälp med ett webbdesign verktyg som gör hela skillnaden.

Läs mer:

https://webflow.com/

https://www.laps.se/nyheter/webflow-ar-alternativet-till-wordpress

https://www.laps.se/nyheter/alternativ-till-wordpress-titta-pa-webflow

Ta kontakt