Innovativ webbdesign för B2B: LAPS förvandlar Compliqs hemsida med Webflow

På LAPS har vi nyligen arbetat med att förnya Compliqs hemsida, där vi fokuserat på att skapa en förbättrad användarupplevelse och implementera den senaste tekniken inom webbutveckling och webbdesign. Genom att använda vår expertis och den agila utvecklingsmetoden från Webflow har vi skapat en webbplats som överträffar konkurrenterna i funktionalitet och användarvänlighet.

Vid omdesignen av Compliqs hemsida lade vi stor vikt vid att förbättra användarupplevelsen (UX) genom att erbjuda enkel innehållshantering och en unik design som kan anpassas efter företagets specifika behov. Den nya designen är resultatet av flera månaders noggrant arbete och innovativ problemlösning.

Vi insåg att den tidigare hemsidan, byggd på WordPress med flera tillägg, krävde för mycket underhåll och tid för att hålla den uppdaterad och stabil. Vi rekommenderade därför Compliq att övergå till Webflow, en plattform som erbjuder sömlös integration av tredjepartsverktyg för försäljnings-, reparations- och kundtjänstprocesser. Detta val har resulterat i en modern och användarvänlig webbplats som förbättrar interaktionen mellan Compliq och deras kunder.

Den nya webbplatsen ger Compliq en förbättrad struktur och produktpresentation som tydligt visar deras tjänsteutbud på ett mer lättillgängligt sätt. Det enkla hanteringssystemet gör det också mer effektivt för Compliq att arbeta med sin hemsida. Våra data och statistik visar att den förbättrade online-närvaron har en positiv inverkan på företagets synlighet på nätet.

Som experter inom Webflow kan vi på LAPS hjälpa kunder att skapa en webbplats som är både användarvänlig och tekniskt avancerad. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder för att utforma en vision för deras webbplats och genomför den i enlighet med deras önskemål. Vi är stolta över att lyfta fram våra kunders unika kompetens och erfarenheter på ett professionellt sätt. Dessutom erbjuder vi lösningar som kräver minimalt underhåll, vilket ger våra kunder mer tid och resurser att fokusera på sina kärnverksamheter.

Om du är intresserad av att förbättra din webbplats och implementera den senaste tekniken för att förbättra användarupplevelsen, är LAPS här för att hjälpa dig. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan ta din online-närvaro till nya höjder.