Bygg mobila appar för iOS och Android från en gemensam plattform.

Dagens digitala trend bygger på att våra onlineköp görs allt oftare via mobilappar. Statistik från ZenithMedia visar att ungefär 75 % av alla internettrafik kommer från en mobil enhet. Strategisk marknadsförare pekar på vikten av att företaget lägger upp en strategi där du uppnår synlighet när kunderna använder appar.

Frågan är -varför är det värt att investera i mobilappar? Hur kan ditt företag tjäna på det?

B2B-branschen förstår i allt högre utsträckning att mobilappar är en tillgång för företaget.När företaget använder en app kan de få en direkt och personlig kanal tillkunderna. Mer lättillgänglig kundservice och support ökar kundernas engagemang.  Mobilappar erbjuder dina kunder ett smartare sätt att fönstershoppa eller handla. I längden ökar intäkterna och ni kan konkurrera med en hög synlighet i branschen.

Dagens mobilappar ökar i antal. 2017 laddade mobilanvändare ner 197 miljarder mobilappar från App Store eller Google Play. Det är därför viktigt att skapa envass och välfungerande plattform för mobilappar. Satsa på att skapa en högkvalitativ och konkurrenskraftig app som utmärker sig bland konkurrenterna. Om du är osäker eller saknar kunskap kan vi på LAPS hjälpa dig med detta. Vi är trygga med att använda React Native för våra mobillösningar.  

ReactNative är ett open-source mobilapplikations ramverk som gör det enklare för webbutvecklare att skapa mobila applikationer med stöd av beprövad kunskap inomJavascript. Ramverket utvecklades av Facebook och används av många populära appar, inte minst av Facebook själv, samt Instagram och Skype. React Native erbjuder snabbare mobilutveckling och smidig kod som kan användas tvärs över olika plattformar - Android, iOS och på webben - utan att göra avkall på användarupplevelsen eller appens kvalitet.

ReactNative gör det möjligt att utveckla mobilappar som är flexibla, inbyggda i telefonen och kan användas utan internetuppkoppling eller webbläsare. Appen integreras med enhetens funktioner och skapar samma användarvänlig design som användaren kan åtnjuta oavsett om det gäller iOS eller Android. Den stora fördelen med att använda React Native är att du kan skapa en native app som är kompatibel med både iOS och Android. Det är också anledningen till attLAPS  arbetar med verktyget. Vi anser att detta är en klar fördel och gör att du kan erbjuda dina tjänster till bådeAndroid och Ios-användare, samt maximera din synlighet i kundernas mobiler. Den här fördelen kan i tillägg effektivisera processerna vilket sparar användarnas tid och pengar.