Skånebeslag & Skånebeslag snickeri

Skånebeslag är i framkant i sin bransch som tillverkare och distributör av  byggvaror med hållbar kvalité i fokus. De har över 40 års erfarenhet och har etablerat sig som ett välrenommerat varumärke som erbjuder byggare, entreprenörer, arkitekter och inredningsdesigners ett unikt sortiment av högkvalitativa produkter som garanterat håller i många år framöver.

Skånebeslags främsta fokus på att vara ledande på den lokala marknaden har lett till att de är många svenska fastighetsägare förstahandsval. För att kunna inta en marknadsledande position behöver ett företag helt och hållet satsa på fantastiska produkter, förstklassig kundservice samt ett konsekvent och dedikerat varumärkesbyggande -- allt detta står Skånebeslag för. Vi på Laps ser till att budskapet kommuniceras tydligt och effektivt till deras kunder.

Förvaltning och utveckling

Vi har ett mycket nära samarbete med Skånebeslag för att skapa en sammanhängande och omfattande marknadskampanj som bygger på strategiskplanering och marknadsanalys. Genom att dela samma mindset som kunden ser vi till att forma ett partnerskap där vi kan fördjupa oss i företagskulturen, vilket ger oss ett nytt och unikt perspektiv på deras organisation.

Det täta samarbetet mellan LAPS och Skånebeslag görs uteslutande med syftet att uppnå ökat varumärkeskapital och en marknadsledande position. Laps mål att ge kunden ett starkt försprång och att hjälpa dem att bygga ett varumärke som förmedlar deras kärnvärden kring teknisk kunskap, hållbara produkter och förstklassig service.

Förvaltning och löpande utveckling

En av LAPS specialitet är förvaltningen av kundanpassade webbsidor. Deinnefattar allt från att bygga ett företags webbsida från grunden, optimerahastighet och prestanda, uppdatera sajten för att göra innehållet aktuellt ochrelevant, felsöka tekniska problem, spåra och analysera webbsidans övergripandestyrka till att identifiera viktiga områden för förbättring.

Skånebeslag har gett oss förtroendet att låta oss sköta webbsidans underhåll. Vårt samarbete innebär bland annat att LAPS varit behjälpliga med:

  • Uppdateringar av webbplatsen för att lägga till nytt och fräscht innehåll för att boostarankingen på Google
  • Övergripande tekniskt underhåll av webbplatsen
  • Teknisk support
  • Förbättra sidans layout, design och struktur för att öka användarvänligheten och effektiviteten genom löpande mätning
  • Tillhandahålla uppdaterad och relevant information kring olika mätvärden (KPI) med insikter om konverteringsgrad, bounce rate etc.

Gemensam resa mot framgång

Styrkan i Skånebeslags hemsida består i att det funnits ett gott samarbete och bra synergier mellan oss och kunden. Vi tror på vikten av att utveckla och bibehålla en god relation med våra kunder. Det är en nödvändig och avgörande faktor för att uppnå gemensam framgång oavsett utmaning. Det är otroligt viktigt att vara professionella, kompetenta och kreativa oavsett vilket projekt det gäller. Du kan vara säker på att LAPS tar sig an alla uppdrag med stort engagemang.